Skip to main content

Veelgestelde vragen

HOEVEEL VERZENDKOSTEN MOET IK BETALEN ALS IK BESTEL BIJ IBIZA BOUTIQUE?

De meeste sieraden versturen wij met brievenbuspakket met track & trace code. De kosten hiervan zijn € 3,95 binnen Nederland. Voor bestellingen die niet door de brievenbus passen, bedragen de verzendkosten € 5,95 binnen Nederland. Voor bestellingen die niet door de brievenbus passen, bedragen de verzendkosten € 5,95 binnen Nederland.

VERZENDEN JULLIE OOK NAAR HET BUITENLAND?
Ja, wij verzenden ook naar het buitenland. De kosten voor het verzenden naar België, Duitsland en Luxemburg zijn € 9,95. Voor het versturen naar een ander land hanteren wij de tarieven van PostNL.

HOE KAN IK BETALEN?
Betalen kan via iDeal, Giropay, Bancontact, PayPal en Sofort Banking.

WANNEER WORDT MIJN BESTELLING VERZONDEN?
Ibiza Boutique streeft ernaar je bestelling binnen 1-3 werkdagen na ontvangst van je betaling te verzenden. De meeste sieraden versturen wij met brievenbuspakket met track & trace code. De kosten hiervan zijn € 3,95 binnen Nederland. Voor bestellingen die niet door de brievenbus passen, bedragen de verzendkosten € 5,95 binnen Nederland.

KAN IK MIJN BESTELLING ERGENS ANDERS LATEN BEZORGEN?
Je kunt bij het plaatsen van je bestelling een ander afleveradres invullen. Je bestelling wordt dan op dit adres bezorgd, of bij een afhaalpunt.

WAAR KAN IK MIJN KORTINGSCODE INVULLEN?
In je winkelmand vind je een vakje kortingscode. Hier kun je je kortingscode invullen. Let op: je kunt maar één kortingscode per bestelling gebruiken.

IK WIL MIJN BESTELLING RETOUR STUREN. WAT MOET IK DOEN?
Retourneren kan binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling. Retouren dien je aan te melden per mail. Kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Aan te raden is om een traceerbare manier van verzending te gebruiken en het bewijs van verzending te bewaren, voor het geval er iets mis zou gaan.

Let op: het retourneren van oorbellen is om hygiënische redenen niet mogelijk.

IK HEB EEN BLOG. KAN IK MET JULLIE SAMENWERKEN?
Wij werken regelmatig samen met bloggers en staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen. We krijgen echter veel vragen, waardoor we genoodzaakt zijn een selectie te maken. Mail ons op [email protected] voor de mogelijkheden of andere vragen.

VERKOPEN JULLIE OOK IN WINKELS/SALONS?
Naast de eigen webshop van Ibiza Boutique zijn wij heel blij om onze collectie ook via deze weg aan te bieden. Ben je op zoek naar een populair & uniek item voor jouw boutique, salon of onderneming? Neem dan contact met ons op. We vinden het ontzettend leuk om mee te denken in de zoektocht naar een passende collectie/product. Mail ons voor de mogelijkheden: [email protected]