Skip to main content

RETOURNEREN/RUILEN

We hopen dat je tevreden bent met je aankoop en dat je je bestelling niet wilt retourneren. Uiteraard kan het alsnog voorkomen dat je iets terug wilt sturen. Je hebt bij Ibiza Boutique altijd de keuze om je bestelling terug te sturen. Retourneren kan binnen 14 dagen, nadat je je bestelling hebt ontvangen.

Neem hiervoor per mail contact op via [email protected] en vermeld hierbij je ordernummer en waarom je het item zou willen retouren. Wij zullen vervolgens z.s.m. het retourlabel naar je toesturen. Houd er rekening mee dat de kosten van een retourzending voor eigen rekening zijn.
Let op: voeg bij je retourpakket je bestelformulier mee terug, zodat wij weten van wie het retourpakket is. Na ontvangst van je retour storten we het bedrag terug op je bankrekening, welke is gebruikt tijdens het plaatsen van de bestelling. Het bedrag staat binnen enkele werkdagen op je bankrekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Na het aanmelden van je retour heb je 14 dagen de tijd om je aankoop terug te sturen. Je bent zelf verantwoordelijk voor de artikelen totdat wij deze retour hebben ontvangen. Aan te raden is om het bewijs van verzending te bewaren, zodat er geen twijfel ontstaat. Tevens ben je zelf verantwoordelijk voor schade en/of vermissing tijdens transport van je retourpakket. De terugbetaling hoort binnen maximaal 14 dagen plaats te vinden.