Skip to main content

Ben je al klant bij ons? Log dan in met je gegevens.

Ibiza Boutique

Over Ibiza Boutique

De naam zegt het al: we LOVE Ibiza! De sfeer en de mooie kleuren die Ibiza uitstraalt, is een inspiratie voor onze ontwerpen. De webshop is opgericht vanuit de passie voor het maken van sieraden en de liefde voor hippe accessoires.

Ons team is het hele jaar bezig met nieuwe collecties en speelt altijd in op de nieuwste mode trends. Elk seizoen shop je bij ons de leukste collectie handmade sieraden en nieuwste accessoires.

Volg ons op social media (InstagramFacebook en Pinterest) en blijf altijd up to date!

Welkom in onze Ibiza Boutique!

B2B/Wholesale

Ibiza Boutique richt zich voor B2B-activiteiten op kapsalons, beautysalons, en lifestyle winkels (kledingwinkels, concept stores etc.). Onze klanten waarderen ons voor het ontwerpen en maken van hippe sieraden die goed in de smaak vallen bij hun eigen klanten. Er is een groeiende vraag naar meer ontwerpen, wat ons weer de motivatie geeft om ons te blijven ontwikkelen. Onze B2B-klanten zijn vrij om onze foto’s te gebruiken in combinatie met ons logo.

Het bestel- en verzendproces

In onze B2B-omgeving kunnen onze klanten de collectie inclusief inkoopprijzen ontdekken en bestellingen plaatsen. We bieden verschillende betaalmethoden aan, waaronder iDEAL, Mister Cash, Sofort en Paypal. Facturen worden per mail verstuurd. Nadat een bestelling is geplaatst en betaald, verzenden we deze meestal binnen 3 werkdagen.

Hoe word je B2B-klant?

Graag ontvangen wij een aantal gegevens via het aanmeldformulier. Je ontvangt binnen 1-2 werkdagen bericht van ons of je aanmelding is goedgekeurd.